این سوال رو یکی از هراهان همیشگی سایت مهسا خانم پرسیدن
مبلغ سود وزیان انباشته در ابتدای دوره که بدهکار بوده هنگام انتقال
از دفتر روزنامه به دفتر کل اشتباها توسط حسابدار قبلی در ستون
بستانکار ثبت شده حالا من باید چه ثبتی بزنم که دوباره این ثبت بدهکار شود؟
جواب صحیح را اعلام میکنم
اگر در دفتر روزنامه ثبت به درستی زده شده باشد
و اشکال صرفا در دفتر کل رخ داده باشد، احتیاجی به ثبت اصلاحی نیست
با خودكار قرمز يه خط بكش روش بيا اينطرف بنويس
موضوعات مرتبط: سوالات و جواب های حسابداری به صورت آنلاین ، سوال آموزشی ، ،
شکایت از رییس فدراسیون والیبال بابت حضور زنان تماشاگر در دیدار تیم ملی والیبال کشورمان برابر ژاپن در زیرگروه لیگ جهانی در تهران دوباره این سئوال را مطرح کرده که آیا حضور زنان در سالنهای ورزشی به ویژه والیبال در ایران مجاز و یا ممنوع است؟
حضور زنان در فضاهای ورزشی بحثی است که نیاز به کار کارشناسی و استفاده از نظرات مراجع واساتید دارد، اما یکی از نکات مهم این موضوع این است که نمیتوان در باره ورود این قشر به سالنهای ورزشی و ورزشگاهها، همه رشتههای ورزشی را یکسان دید، بلکه باید محاسن و معایب این موضوع برای هر رشته ورزشی به صورت جداگانه بررسی شود.
اکثر کارشناسان ورزشی و فرهنگی با ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها برای تماشای فوتبال موافق هستند، اما معتقدند که در رشتههای دیگر این ممنوعیت باید با توجه به شرایط صورت گیرد.
در والیبال ورود زنان به سالنهای مسابقات لیگ برتر ودسته یک از ۱۵ سال پیش آزاد شده است. در آن زمان یکی از مشکلات سالنهای والیبال حضور افراد کارتن خواب و معتاد بود که جلوه بسیار نامطلوب به فضاهای ورزشی میداد. اما حضور زنان درسالنها باعث دقت بیشتر مسئولین وافزایش نظارت بر ورود و خروج تماشاگران شد به گونهای که دیگرشاهد اینگونه موارد نبودیم و حتی افراد سیگاری نیز برای استفاده از دخانیات به بیرون از سالن مراجعه میکنند.
همچنین فضای شرط بندی درمسابقات والیبال نیز با ورود بانوان جلوه خود را از دست داد و بیشتر جذابیتهای مسابقه مد نظر تماشاگران قرار گرفت تا حاشیههای نامطلوب.
یکی ازنکات مهم توجه به حضور زنان درورزش والیبال این است که این ورزش دراکثرکشورهای جهان ورزش نخست زنان محسوب میشود، زیرا یکی ازویژگیهای ورزش والیبال برای بانوان، تغییرندادن فیزیک بدن آنان است. فعالیت در ورزش والیبال اندام بانوان را تغییرنمی دهد و به شکل نرمال و سالم نگه میدارد.
شاید به همین دلیل بود که تقاضای مکرر زنان برای فعالیت در رشته والیبال باعث شد تا فدراسیون والیبال لباس مناسب اسلامی برای ورزشکاران این رشته طراحی کند و این لباس به تایید فدراسیون جهانی رسیده و حضور بانوان با این لباس در مسابقات برون مرزی بلامانع اعلام شود.
از سوی دیگر والیبال ایران درسال جاری به یکی از آرزوهای خود یعنی حضور در لیگ جهانی دست یافته و در سال ۲۰۱۳ میزبان یکی از چهار مرحله دور مقدماتی خواهد بود. ممنوعیت ورود بانوان به سالنهای ورزشی مغایربا مقررات بین المللی این مسابقات محسوب میشود و به همین دلیل باید حتما شرایط این رشته ورزشی را جدا از دیگر رشتهها بررسی کرد.
در سالهای گذشته همواره بانوان در برخی از ورزشهای داخل سالن مردان بخصوص والیبال حضوری پر رنگ داشتند و با شور و هیجان خاصی به تماشای مسابقات میپرداختند به طوری که گاهی تعداد تماشاگران زن از مردان در سالنهای ورزشی بیشترمی شد. اما چندی پیش و در مسابقه تیمهای ملی والیبال ایران و ژاپن در چارچوب زیر گروه لیگ جهانی والیبال، ورود زنان به سالن مسابقه ممنوع شد.
علاوه براین شنیده شده است که ازسوی برخی گروهها شکایتی نیز دراین ارتباط تهیه و علیه رییس فدارسیون والیبال به مراجع قضایی ارایه شده است.
بااین شرایط به نظر میرسد باید ساز و کار مناسبی برای مسئله حضور زنان درسالنهای والیبال اندیشید که ازیک سو با محدودیتهای جهانی در ورزش ایران به ویژه والیبال ولیگ جهانی مواجه نشویم واز سوی دیگر امکان استفاده از تجربیات ورزش والیبال برای بانوان وهمچنین ایجاد شرایط کمک به بهتر سپری شدن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان دختر ایران فراهم شود.
به نظرمی رسد که حراست وزارت ورزش وجوانان با هماهنگی حراست مجموعههای ورزشی در باره باید فدراسیونها را یاری کنند تا مشکلات بعدی گریبانگیر فدراسیونها نشود.
نظر شما کاربران فرهیخته *سایت*تفریحی*سرگرمی*آموزشی*حسابداری درباره حضور بانوان در سالن های ورزشی چیست ؟
موضوعات مرتبط: سوال آموزشی ، ،
سلام دوستان عزیز این مطلب رو دوست عزیزمون آقای فرخ وند در سایتشون قرار دادند
یه سوال ساده حسابداری از دوستان محترم حسابدار دارم.
موضوع : چقدر میتونید از دانش و تخصص حسابداری استفاده کنید ؟
این سوال رویکی از استادای دوره کاردانی
(مهندس خراط)
ازمون پرسید ، همش چند نفر از اون کلاس تونستیم یه جواب نسبی بدیم.
گفتم منم اینجا مطرح کنم ،خودتون ببینید می تونند پاسخ یا در واقع بهترین پاسخ رو بدید.؟..
شاید دونستن این مطلب یه روزی بدردتون بخوره.
توضیح سوال:
یه فروشگاه رو در نظر بگیرید که بعد از گذشت چند سال از فعالیتش هیچگونه دفاتر و مدارک حسابداری نگهداری نکرده ، فرض کنید این فروشگاه قصد داره شما رو به عنوان حسابدار به خدمت بگیره و
از شما بخواد که مدارک حسابداری و مالی این فروشگاه رو تنظیم کنید.
حالا سوال اینه :
مراحل و نحوه انجام کار حسابداری این فروشگاه
رو به چه صورت انجام میدین ؟؟؟
پاسخ و توضیحات مربوط به مثال بالا
با سلام با راهنمایی و کمک استاد گرامی جناب آقای نصرالله تختایی که درحال حاضر برای گذراندن دوره دکتری ؛ در هندوستان بسر می برند ؛ یک جواب تقریبا کامل برای وضعیت خاص مثال فروشگاه آماده کرده ام ؛ امیدوارم که مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.
مراحل انجام امور حسابداری به شرح زیر می باشد :
شما هر وقت برای انجام امور مالی یک واحد تجاری چه فروشگاه و بقالی سرکوچه باشد و چه شرکت ... انتخاب می شوید که قبلا دارای سیستم حسابداری نباشد جهت انجام امور مالی و حسابداری وظایف شما به دو بخش زیر می شود :
بخش اول درمورد ثبت اقلام ترازنامه
(ساختار شرکت) :
اطلاعات کلیه سرفصل های ترازنامه شامل دارایی های موجود شامل جاری و غیرجاری و بدهی های موجود شامل جاری و غیرجاری و سرمایه اسمی را از روز تأسیس تا روزی که شما به عنوان حسابدار و مسئول امور مالی انتخاب شده اید را باید جمع آوری ؛ تجزیه و تحلیل و ثبت نموده
(همچنین در صورت سرمایه گذاری مجدد ؛ مبلغ آن باید به سرمایه اول دوره اضافه شود)
و مابه التفاوت اینها که همان "سود یا زیان انباشته و سنواتی سال های گذشته" است را باید به صورت یک رقم جداگانه در زیر سرمایه ثبت نمایید. این سود یا زیان انباشته حاصل فعالیت مربوط به گذشته
(یعنی از تاریخ تاسیس شرکت تا قبل از استخدام شما)
بخش دوم
در مورد درآمدها و هزینه ها: اگر شما طی سال انتخاب شدید باید کلیه درآمدها و هزینه ها را از" ابتدای همان سالی "که شما به عنوان حسابدار انتخاب شده اید را ثبت نمایید و اگر امکان دستیابی به اطلاعات قبل از حضور شما نباشد باید از تاریخ حضور شما کلیه درآمدها و هزینه ها جهت تعیین سود و زیان "همان سال" ثبت شوند
( اشاره به اصل تطابق درآمد با هزینه ها)
این 2 بخش از جمله اولین کارهایی است که شما به عنوان حسابدار باید انجام دهید ؛ نکته مهم و قابل توجه این است که تمام اطلاعاتی که ثبت می کنید باید به تایید و امضای مالک یا مالکان شرکت برسد.
حال اطلاعات اولیه مربوط به سیستم حسابداری شرکت ؛ آماده می باشد و شما باید انجام امور حسابداری که همان جمع آوری اطلاعات مربوط به رویدادهای مالی ، بررسی و تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی و سند زدن ، ثبت در دفاتر روزنامه و انتقال به دفتر کل ، تهیه ی تراز آزمایشی تعدیل نشده ، انجام تعدیلات لازم ، تهیه تراز آزمایشی تعدیل شده ، بستن حسابهای موقت و نهایتا تهیه صورتهای مالی ، را طبق روال عادی انجام دهید.
البته امروزه تمام این مراحل با نرم افزارهای حسابداری انجام می شوند....
امیدوارم که از این مطلب استفاده ی لازم را ببرید، در صورت پیشنهادی برای بهبود توضیحات مذکور ، می توانید ارائه دهید..
موفق و سرفراز باشید.
موضوعات مرتبط: سوال آموزشی ، ،
حل تمرین پژوهش 1 به روش M بزرگ -استاد سید حسن شریفی
موضوعات مرتبط: نمونه سوالات حسابداری ، سوال آموزشی ، مطالب و مقالات حسابداری ، ،
سوال آموزشی
شرکتی 3 نفر بیمه شونده دارد هنگام بازدید مامور بیمه در تاریخ
21/06/91(چون شرکت در حال تاسیس
بوده و نگهبان شرکت بیرون رفته بود برای خرید )
کسی حضور نداشت مامور تعطیلی شرکت را اعلام نموده است .
مامور اعلام کرده که در بازدید بعدی اگر بودید فعال بودن شرکت را گزارش می کند
و پس از آن لیست بیمه پذیرفته می شود .
سوال اینجاست که حد فاصل 21/06/91 تا زمان بازدید بعدی را با ید چگونه بیمه را رد نماییم
موضوعات مرتبط: سوال آموزشی ، ،
سوال آموزشی
چرا در معادله حسابداری
به جای:دارایی=بدهی+سرمایه
نمیگیم دارایی =سرمایه +بدهی ؟ مگر نه اینکه
جمع خاصیت جابجایی داره؟ یعنی 3+2=2+3 ؟؟؟؟؟
موضوعات مرتبط: سوال آموزشی ، ،